ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Каква да е съдбата на "рендето" (водната пластика)?
JORDAN200707 написа на 15.03.2012 г.:
ДА СЕ МОНТИРА *РЕНДЕТО* Е НАЙ-УДАЧНО ДО ТРИБУНАТА НА ГРЕБНИЯ КАНАЛ...МАМА МИА ЩО ЧУЖДЕНЦИ И ЧУЖДЕСТРАННИ СПОРТИСТИ ЩЕ МУ СЕ ДИВЯТ "КАКВО Е ТОВА?"- И ЩЕ ИМА ХЛЯБ ЗА ЕКСКУРЗОВОДИ И ОХОТЛИВИ ХОРА ДА ИМ ОБЯСНЯВАТ ИСТОРИЯТА И ПЕРИПЕТИИТЕ НА ТОВА РЕНДЕ.....ХЕХЕХЕ

Кирчо Иванов написа на 30.01.2012 г.:
След като вече е демонтирана, предлагам водната пластика, наречена "Тръбата на Орфей" да бъде монтирана до новото кметство в ЖК Тракия. Мисля че там е подходящото място за нея, а и ще хармонира с модерната нова сграда.

Нина Георгиева написа на 27.01.2012 г.:
На мен "рендето" ми харесва, при това много. Това е действаща пластика, имайки предвид,че се облива от вода, а освен това е и едно модерно и пластично решение. Пловдив е топъл град и водните струи осигуряват живителна влага в горещите летни дни. Съжалявам,че повечето мои съграждани не могат да видят в тази пластика едно приятно и свежо решение. Дано архитектите видят това,което виждам аз, и да го върнат ...

Една Българка от Пловдив написа на 15.11.2011 г.:
рендето трябва да се махне от главната,то няма естетически вид и само газим водава от него вместо спокойно да се разхождаме по красивия ни център.На негово място може да се изгради чешмичка ,напримерно.

ellyo написа на 14.11.2011 г.:
Да се разкара от Главната улица, и да не се набутва в Градската градина! Има места из града, които са изоставени, неподдържани и имат нужда от освежаване, стига са блъскали всяко ново "чудо" из центъра!

Yonko-Kamenitza написа на 13.11.2011 г.:
Да се махне.

Мимоскин написа на 13.11.2011 г.:
Съгласна съм с повечето мнения тук. Изобщо не се вързва на Главната. Ако държат да го ползват да се премести някъде където стилово ще допълва обстановката, но определено НЕ на Главната!!!

Ралица Павлова написа на 13.11.2011 г.:
Според мен трябва да се махне - не се връзва с новия облик на главната ,още повече не е направено както трябва - тече вода около него , пръска - както беше казал някой по -долу - едно недоразумение .Да го правят каквото искат , но не мисля , че и градската градина трябва да побира всички "боклуци" на известни и безизвестни скулптори или ако е пак някъде , поне да не му се пуска вода а просто да стърчи . Лично според мен на мястото му на главаната или не трябва да има нищо или да се направи една функционираща чешма - да е нещо в стила на на пейките и лампите , може би с чучурчета от 4 страни , за да няма гръб (все пак е на средата на главната ), да се направи така , че да не стича вода по главната , а всеки да може да утоли жаждата си и да се възхити когато поседне наоколо , може отгоре да се поставят цъвтящи цвета , акто на лампите .....може много неща , но да са смислени и функционални , а не - като минеш и докато обикаляш локвите да се чудиш каква е тази кела която стърчи на средата на Пловдив.

urban-order написа на 13.11.2011 г.:
Толкова години се надявам да го махнат, дано този път вече някой се сети! Някои хора споменаха,че било ПАМЕТНИК! Не се излагайте! Какъв паметник е това недоразумение? Това е там от 5-6 години, в никакъв случай не може да става въпрос за някакъв символ, камо ли ПАМЕТНИК. Ужас.. Махайте го веднага!!!!!

хамелеон написа на 13.11.2011 г.:
да се махне и на БЕЛКАНТО

Надя написа на 13.11.2011 г.:
По-добре е да се махне. Някак си не му е там мястото.

КирилТ написа на 13.11.2011 г.:
Рендето е ГРОЗНО ! Като духа се чуди човек откъде да го заобиколи а а да го наречеш част от Пловдив е все едно да наречеш "част от Пловдив" някой предизборен плакат.Махнаха статуята Филип Македонски, която можеше да претендира за някаква естетическа и културна стойност а да заобикаляме тва... чудо си е някак тъпо.Сигурен съм че все ще се намери кадърен склуптор от Пловдив, чието торение да замести този капчук без да нарушава душевния мир на защитаващите го от Белканто...

Хера Симидчиева написа на 12.11.2011 г.:
Защо вместо да го махат да не го преместят на друго място например в градската градина, да се направи нещо интересно.

Теодор Джелепов написа на 12.11.2011 г.:
Пробвал се е някой да направи нещо интересно, но според мен се се е получило. Няма да си кривя душата и да скрия, че не ми харесва. Да го махнат и да сложат бика там, примерно..

psychedelicT написа на 12.11.2011 г.:
Вместо да махат незаконните постройки в циганското гето те кво правят..Тая власт ще ни закопае много години назад..

Хера Симидчиева написа на 12.11.2011 г.:
Според мен не трябва да се премахва,защото това е част от Пловдив.Защо изобщо трябва да се маха от там - немога да разбера,това е интересна и вдъхновяваща творба.Ако започнем да премахваме разни неща от Пловдив какво ще остане от него.Според мен ако иска кмета да промени главната да направи един конкурс- как според хората трябва да изглежда тя.Така е най справедливо .

Евита Л написа на 12.11.2011 г.:
За какво трябва да маха Рендето??? Все рак е вид паметник, нищо че на хора без въображение не им харесва!!! Новото ни кметче трябва да се заеме с оправянето на културни паметници, а не с развалянето на вече съществуващо изкуство!!!!!

кандреев написа на 12.11.2011 г.:
Рендето на Белканто, а идиотите, които го сътвориха да върнат парите с лихвите.

Р Иванова написа на 12.11.2011 г.:
Да се премести, неестетично и грозно е!

srednovuzrasten написа на 12.11.2011 г.:
Трябва да се премахне!Грози Главната и не е в тон с духа на околните сгради!

Страници:1 2 3 4Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: